Când voi vedea rezultatele de la tratamentul HIFU? Cât timp durează?

Este posibil să vedeți un anumit efect inițial, dar rezultatele finale de la HIFU vor avea loc pe parcursul a 2-3 luni, necesar colagenului obosit sa fie înlocuit unul nou. Cei mai multi pacienti tinerise bucura de colagen proaspăt, timp de cel puțin un an după procedura lor. În ceea ce priveste pielea avansata in varsta, viitoarele tratamente de retusare pot ajuta la ținerea pasului cu procesul natural de imbatranire.

Cât de multe tratamente cu HIFU sunt necesare?Tratament HIFU

Cei mai mulți pacienți au nevoie doar de un singur tratament. Cu toate acestea, în funcție de gradul de laxitate al pielii, răspunsul biologic la ultrasunete de energie și procesul de construire a colagenului al individului, unii pacienți beneficiază de tratamente suplimentare. Pentru ca pielea continua sa avanseze in varsta, tratamente viitoare HIFU pot ajuta pacientii in a tine pasul cu proces natural de imbatranire al organismului.

Există efecte secundare?

Pielea ar putea să apară congestionată la început, dar roseata ar trebui să dispară în câteva ore. Unii pacienți prezintă umflături ușoare, furnicături sau sensibilitate la atingere, dar acestea sunt temporare . Alte reacții adverse, mai puțin frecvente post-procedurale pot include echimoze sau amorțeală pe suprafețe mici de piele. Cel mai bun mod de a afla dacă sunteți un candidat potrivit pentru HIFU este sa va prezentati la o consultatie, in urma careia sa se stabileasca detaliile personalizate.

Sistemul de lifting facial și remodelare corporală HIFU, cu ultrasunete de mare intensitate focusate este un sistem unic avansat de tehnologie pentru tratamente lifting facial și remodelare corporală.

Ultrasunetele focusate (HIFU) sunt livrate în tegumen, inclusiv până la nivelul SMAS (Superficial Muscular Aponeurosis System), sub forma de fascie, generând o creștere a temperaturii locale în dermisul adânc și țesutul fibros. Când temperatura trece de 47°C (pragul de denaturare a proteinelor), zona de coagulare este generată. Zona afectată este umplută de țesutul/mușchiul învecinat, cauzând creșterea elasticității pielii și dispariția/atenuarea ridurilor.

APLICATII HIFU

+ LIFTING INSTANT SPRÂNCENE

+ ȘTERGEREA SAU ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI RIDURILOR PERIORBITALE

+ REDUCEREA DIMENSIUNII PORILOR

+ TRATAMENTUL CICATRICILOR POST-ACNEICE

+ ÎMBUNĂTĂȚIREA ASPECTULUI RIDURILOR DE EXPRESIE

+ CREȘTEREA ELASTICITĂȚII PIELII PRIN STIMULAREA STRUCTURII DE ELASTINĂ ȘI COLAGEN

+ LIFTING NEINVAZIV PENTRU FAȚĂ, GÂT ȘI ZONA DECOLTEULUI

+ CONTURARE FACIALĂ, GUȘĂ DUBLĂ PRIN TENSIONAREA PIELII

+ REMODELARE CORPORALĂ PRIN REDUCEREA STRATULUI ADIPOS DIN ZONA ABDOMINALĂ

Sistemul HIFU  este un sistem unic ce vă asigură trei adâncimi diferite pentru tratamente faciale și o adâncime specifică opentru tratamente corporale

1.5mm / HIFU  – atenuarea ridurilor prin promovarea neocolagenezei în straturile dermale superioare și TCP în stratul bogat în colagen de până la 1.5mm adâncime.

3.0mm / HIFU  – lifting facial și regenerarea colagenului prin crearea TCP (Thermal Coagulation Points) în dermisul profund  (3.0mm).

4.5mm / HIFU  – lifting facial non-invaziv prin producere TCP în SMAS. SMAS acoperă musculatura facială și se află la aproximativ 4.5mm adâncime subcutan. SMAS este compus din colagen și fibre elastice și are rolul de a transmite contracțiile musculare către suprafața pielii.

13mm / HIFU  – reducere a grăsimii, prin aplicarea HIFU în zona abdomen sau fese. Creșterea temperaturii în stratul adipos cauzează reducerea acestuia prin coagularea necrotică a adipocitelor la temperaturi mai ridicate de 56ºC.