Terapia cu radiofrecvente pentru tonifierea pielii
Energia radiofrecventelor poate fi benefica pentru pielea subtire si lasata de pe gat, partea superioara a bratelor, abdomen, coapse, piept sau sani. De obicei sunt necesare 4 – 6 sedinte pentru a obtine rezultatele dorite, insa daca pielea este foarte imbatranita sau excesiv de lasata tratamentul cu radiofrecvente nu are efect.

Terapia cu radiofrecvente pentru riduri
Odata cu trecerea anilor pielea isi schimba textura si isi pierde elasticitatea, astfel aparand ridurile. Tehnologia cu radiofrecvente reuseste transmiterea in siguranta si cu precizie a energiei in straturile profunde, pentru a fortifica colagenul existent si pentru a stimula formarea de colagen nou. Pielea devine mai neteda si ridurile dispar.

In functie de profunzimea ridurilor, pentru a obtine rezultatele dorite va fi nevoie de 4 – 6 sedinte, fara durere si disconfort, doar cu o usoara senzatie de incalzire. Rezultatele sunt vizibile intr-o luna, insa pielea va continua sa isi imbunatateasca textura si dupa mai multe luni de la tratament.

Terapia cu radiofrecvente pentru celulita si remodelare corporala

Celulita se formeaza atunci cand corpul nu reuseste sa elimine corect fluidele si reziduurile din organism. In timp, acestea se acumuleaza si formeaza o retea imobila, care da pielii aspectul neplacut de “coaja de portocala”. Tratamentul cu radiofrecvente este o metoda neinvaziva prin care se pot reduce depozitele localizate de grasime, in special de pe fese si coapse. Dupa tratament pielea este mai ferma si mai supla.

 

Radiofrecvenţa (RF) Multi- şi bi-polară cu vacuum

Radiofrecvenţa multipolară de ultimă generaţie livrează energia termică şi undele electromagnetice adânc în straturile dermale pentru a stimula procesele fiziologice. Radiofrecvența vă oferă rezultate în tratamentul celulitei, remodelare corporală şi regenerarea colagenului.

Radiofrecvenţa bipolară are efecte în straturile dermale până la adâncime de 5-10mm, ajutând metabolismul straturilor adipoase. Efectul combinat de radiofrecvenţă cu masaj vacumatic este soluţia fără efecte secundare şi aduc îmbunătăţiri aspectului celulitei şi condiţiiei generale a pielii. O serie de tratamente pentru întreţinere şi mentenanţă au rezultate de lungă durată.

AVANTAJE

 

 

+ eliminarea celulitei şi reducerea stratului adipos

+ accelerarea metabolismului grăsimii

+ regenerarea stratului de colagen

+ reducerea circumferinţei

+ remodelare corporală

+ o piele mai fermă şi eliminarea ridurilor