DERMAPEN 4
MEZOTERAPIE MICRO-NEEDLING

Este un aparat inovator în ceea ce privește tratamentele cosmetice și estetice. Folosind cea mai avansată tehnologie, micro-acele din Dermapen 4 creează milioane de canale fine cu până la 104% mai multă eficiență decât alte dispozitive asemănătoare. Prin aceste canale pot vi transportate numeroase substanțe nutritive. Astfel, în urma unei astfel de proceduri, pielea este ajutată să declanșeze un proces natural de regenerare.

MICRO-NEEDLING

Secretul procedurilor cu Dermapen 4 – mezoterapie constă în creșterea producției de colagen și elastină. Dermapen 4 poate fi utilizat cu succes pe orice tip de piele, chiar și în zonele greu accesibile, cum ar fi în jurul ochilor, pleoape, buze, gât, nas, urechi și decolteu. Însă Dermapen 4 nu poate fi întrebuințat doar pentru a îmbunătăți aspectul tenului, ci este eficient și în estomparea vergeturilor de pe diferite zone ale corpului.

Procedura cu Dermapen 4 prezintă avantajul unui tratament rapid și sigur cu rezultate foarte bune și acoperă numeroase afecțiuni ale pielii:

Acnee;
Vergeturi;
Pete pigmentare;
Riduri.

TRATAMENTE

Chiar dacă este o procedură în timpul căreia se folosesc micro-ace aceasta nu generează un disconfort mărit. În funcție de tipul de ten, Dermapen 4 prezintă avantajul faptului că nu este necesară aplicarea unei creme anestezice înainte de procedură.

Procedura aduce rezultate vizibile încă după prima ședință, însă, în funcție de ce anume doriți să îmbunătățiți la aspectul pielii dumneavoastră este posibil să fie necesar să urmați  până la 8 ședințe la intervale de 2-4 sau 6-8 săptămâni.

Dorești detalii suplimentare?

Cere informații

    Opening Hours

    Luni  - Joi 10 am la 6 pm
    Vineri, Sâmbătă, Duminică - închis

    X