DUET™ RF
TRATAMENTE DE REJUVENARE CU RADIOFRECVENŢĂ FRACŢIONATĂ ŞI TERMICĂ

DUET™ RF aplică tehnologia avansată a radiofrecvenţei focusate, sistemul oferind două tipuri de tratamente de radiofrecvență, care, utilizate combinat sau separat, maximizează rezultatele tratamentelor. Un set de 6 vârfuri (tip) de tratament – 3 x NTTS și 3 x AFMR – oferă o varietate largă de aplicaţii clinice şi un control riguros a parametrilor de tratamente. Rezultate clinice excelente în tratamentul ridurilor, a cicatricilor post-acneice, a porilor dilataţi, a texturilor hipertrofice, a pigmentaţiilor, lifting, conturare şi tensionare piele.

DUET™ RF ÎNCORPOREAZĂ DOUĂ TEHNOLOGII DE RADIOFRECVENȚĂ FOCUSATĂ: TEHNOLOGIA MONOPOLARĂ TERMICĂ (NTTS) ȘI TEHNOLOGIA AVANSATĂ DE RADIOFRECVENȚĂ FRACȚIONATĂ (AFMR)

Video procedură

RADIOFRECVENȚĂ NTTS

DUET™ – SISTEM RF MONOPOLARĂ AVANSATĂ TERMICĂ (NTTS™) PENTRU TIGHTNING ȘI CONTURARE

Sistemul Non-pole Thermal Transpiration Structures (NTTS™) este o tehnologie avansată ce livrează valori constante de energie termică. Acest mod de livrare a energiei asigură un tratament non-invaziv şi are ca rezultat contracţia imediată a colagenului, întărirea fibrelor şi remodelarea zonei tratate.

RADIOFRECVENȚA AFMR™

DUET™ – SISTEM RF FRACȚIONAT AFMR PENTRU REGENERAREA COLAGENULUI

Radiofrecvența fracţională este asigurată de tehnologia Advanced Fractional Multi-Polarity Radiofrequency (AFMR™). Tratamentul cu RF fracţionată creează zone de ablaţie de dimensiunea a câtorva microni şi promovează o remodelare a stratului de colagen mai efectivă decât tratamentele tradiţionale de remodelare.

Avantaje tratamente:

RADIOFRECVENȚĂ NTTS
RADIOFRECVENȚA AFMR™

Dorești detalii suplimentare?

Cere informații

    Opening Hours

    Luni  - Joi 10 am la 6 pm
    Vineri, Sâmbătă, Duminică - închis

    X