VIORAMED PRISTINE™
UN SISTEM PREMIUM DE MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANTE TĂIATE CU LASER CARE OFERĂ CELE MAI BUNE REZULTATE

Tratamentele de microdermabraziune fără cristale sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.
o Cuprinde o gamă unică de tratamente corporale integrale;
o Este lipsită de riscuri în cazul tratamentelor pielii sensibile din zona ochilor, gurii şi a gâtului;
o Tratează eficient zonele greu accesibile ale pielii;
o Procedura este hipoalergenică şi igienică;
o Metodă de lucru elegantă şi silenţioasă.

PRISTINE™

Aparatul de microdermabraziune fără cristale Pristine™ utilizează suprafeţe abrazive din diamante veritabile pentru a îndepărta cu blândeţe straturile superioare ale epidermei, în timp ce controlul reglabil al absorbţiei stimulează producţia de colagen şi elastină a dermului. Rezultatul? O piele mai sănătoasă şi radiantă, microcirculație îmbunătățită.

Avantajele sistemului de microdermabraziune cu diamante Vioramed PRISTINE™ sunt numeroase, iar adresabilitatea variată a tratamentului face ca acesta să fie unul dintre cele mai solicitate sisteme estetice profesionale.
o combină efectul abraziv al cristalelor de diamant tăiate cu laser şi curăţarea prin absorbţie reglabilă, permiţând accesul în zonele cutate ale pielii, stimulând fluxul sanguin;
o 10 capete de diamant de mărimi şi asperităţi diferite pentru o gamă mai largă de tratamente de microdermabraziune;
o capacitate extraordinară de exfoliere pentru toate tipurile de piele şi întreaga suprafaţă a corpului;
o un mâner confortabil în formă de baghetă, care permite rotaţia completă a încheieturii mâinii şi o mai mare flexibilitate în tratamentele de microdermabraziune;
o silenţios şi uşor de folosit;
o sigur, eficient şi hipoalergenic;
o elimină riscul inhalării de oxizi de aluminiu;
o produce rezultate vizibile după primul tratament;
o este igienic - echipamentul include sterilizator cu ultrasunete «Sonic Wave» pentru o curăţare sigură şi uşoară.

MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANTE: CONFORTABILĂ ȘI EFICIENTĂ

Mânerul ergonomic al aparatului de microdermabraziune, unic în branşă, este proiectat special pentru a asigura un confort mărit în timpul tratamentelor de durată şi oferă specialistului posibilitatea de a trata în mod eficient pielea sensibilă şi zonele greu accesibile ale pielii – inclusiv zonele cutate sau denivelate ale corpului – ceea ce duce la rezultate extrem de eficiente şi la o mai mare varietate de opţiuni terapeutice.

MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANTE: SIGURĂ ȘI IGIENICĂ

Spre deosebire de sistemele tradiţionale de microdermabraziune cu cristale, aparatul de microdermabraziune fără cristale Pristine™ nu foloseşte oxid de aluminiu. Astfel, salonul de tratament rămâne curat şi ferit de poluanți, iar clienţii nu riscă să inhaleze particule ce pot irita ochii şi căile respiratorii.

TRATAMENTE

Microdermabraziune

PRISTINE™

Sistemul de microdermabraziune fără cristale Pristine™ ameliorează şi estompează sigur şi eficient o gamă largă de afecţiuni ale pielii începand cu efectele îmbătrânirii tenului, pielea cu ton neuniform, pete pigmentare şi aspect congestionat, fire de păr crescute sub piele, vergeturi, celulită şi riduri profunde

Dorești detalii suplimentare?

Cere informații

    Opening Hours

    Luni  - Joi 10 am la 6 pm
    Vineri, Sâmbătă, Duminică - închis

    X