n-invazivă

TKN™ MESOJECT
MEZOTERAPIE NON-INVAZIVĂ

TKN™ MESOJECT a fost conceput pentru a oferi tratamente de mezoterapie non-invazivă pentru ten – stimularea metabolismul celular prin creșterea absorbției transdermice și introducerea de nutrienți și vitamine în piele. Rezultatele sunt imediat vizibile, îmbunătățirea hidratării tenului, reducerea vizibilității ridurilor și a liniilor fine, atenuarea petelor pigmentare și a altor probleme ale tenului.

TEHNOLOGIA TKN™ MESOJECT

EPM (Electro Poration Microchip sau Microchip cu Electroporație) este un concept nou care combină livrarea transdermală minim invazivă cu electroporația. Prin combinarea celor două tehnologii și micro-canalele formate, tratamentul TKN™ MESOJECT asigură o penetrare adâncă în stratul cornos a nutrienților și vitaminelor. Favorizează micro-circulația sângelui, accelerează metabolismul și întărește rezistența celulelor împotriva îmbătrânirii.

MEZOTERAPIA NON-INVAZIVĂ CU EFICIENȚĂ CRESCUTĂ DATORITĂ CELOR DOUĂ TEHNOLOGII CU EFECT SINERGETIC

TKN™ MESOJECT vă oferă cea mai noua invenție din domeniul mezoterapiei virtuale - un chip cu nano-ace și electroporație, care permite livrarea transdemică a ingredientelor active, precum acidul hialuronic și a altor vitamine și nutrienți din soluțiile sterile. După procesul de absorbție a ingredientelor, micro-circulația capilarelor este îmbunătățită, funcționarea metabolismului celulelor este accelerată și funcționează ca un act de prevenție împotriva îmbătrânirii premature.

FĂRĂ A AFECTA INTEGRITATEA STRUCTURALĂ, INGREDIENTELE ACTIVE SUNT INTRODUSE ÎN STRATURILE PROFUNDE ALE PIELII, CU AJUTORUL CURENTULUI MODULAR CARE CREEAZĂ O DESCHIDERE TEMPORARĂ A MEMBRANEI CELULARE

 

Electroporaţia / mezoporaţia este o alternativă sigură, fără ace şi fără durere a mezoterapiei clasice – oferă toate beneficiile mezoterapiei, fără riscurile acesteia. Această tehnologie creează canale temporare și reversibile în membrana celulară cu ajutorul unor impulsuri electrice cu lungime de undă specifice. Bazat pe invenţia electroporaţiei  ( laureată cu premiul Nobel ) maximizează permeabilitatea şi absorbţia celulelor îmbunătăţind aspectul general al tenului.

 

Introducerea unor substanțe active în profunzimea țesutului poate fi folosită în tratamente estetice și medicale:

o          tratamentul diverselor forme de acnee;

o          tratamente pentru capilare sparte;

o          tratamente antirid;

o          introducerea colagenului în buze;

o          estomparea petelor pigmentare;

o          hidratarea pielii cronic deshidratate;

o          tratamente anticelulitice care țintesc exact zonele afectate.

Dorești detalii suplimentare?

Cere informații

    Opening Hours

    Luni  - Joi 10 am la 6 pm
    Vineri, Sâmbătă, Duminică - închis

    X